Contact

contact
arrow down
Stralen op de mooiste dag van uw leven

Bruidswinkel met ruime collectie Farah Love te Antwerpen

Bij bruidswinkel Farah Love te Antwerpen vindt u een ruime keuze bruidsjurken van verschillende, internationale merken uit België, Frankrijk, Nederland, Spanje, Amerika, Duitsland en Italië. Zowel voor een romantische als voor een alternatieve of moderne bruidsjurk kunt u steeds bij ons terecht!

Bruidsjurken verkoop 

Wij beschikken over 15 internationale collecties en zowel aankoop als huur van bruids- en suitekledij is mogelijk. Bij aankoop wordt steeds een volledig nieuwe jurk uit de laatste nieuwe collectie voor u op confectiemaat besteld. Wij verkopen van maat 34 tot maat 60, en ook grote pasmaten zijn aanwezig in onze winkel.

Bruidsjurken Outlet (+verhuur)

U kan bij ons terecht voor een leuke outlet collectie van bruidsjurken.
Ook dit is nieuwe kledij, weliswaar uit afgelopen collectie die reeds aanwezig is in onze zaak. Deze jurken kan men aankopen aan zeer interessante prijzen tussen de 200€ en 800€ maximum.

Suite- en feestkledij

Voor elk feest voorzien wij de mooiste suite- en feestkledij.
Wij leveren maatwerk en ook grote maten leveren voor ons geen enkel probleem.
Ook hier kunt u opteren om de kledij aan te kopen uit de laatste nieuwe collectie of te genieten van onze outletcollectie.

Accessoires

Bij een mooi huwelijkskleed horen uiteraard bijpassende accessoires. U vindt bij ons een ruime keuze aan schoenen, juwelen, stola's, kousebanden, lingerie en andere accessoires.

Collecties

Omdat ieders smaak anders is, voorzien wij jurken uit verschillende collecties, in de laatste nieuwe trends. Deze omvatten jurken in traditioneel ivoor en champagnetinten, maar ook jurken in kleur zijn perfect mogelijk.

Pakketten en Outlet weekends

Tijdens bepaalde maanden van het jaar bieden wij u voordeelpakketten aan een vaste prijs aan. U kiest een jurk uit de laatste nieuwe collectie naar keuze waarbij alle toebehoren inbegrepen zijn. Ideaal dus om uw mooiste dag te vieren en tegelijk niet oneindig veel te moeten uitgeven!

Wij organiseren ook geregeld outlet weekends. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Kom langs bij Farah Love, bruidswinkel te Antwerpen. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak, tijdens de openingsuren of erna. De zaak ik vlot bereikbaar vanuit Gent en Oost-Vlaanderen via de E17.

Onze openingsuren

Dinsdag   10u30 tot 17u30 met en zonder afspraak
Woensdag   Na telefonisch afspraak
Donderdag   10u00 tot 17u00 graag na telefonisch afspraak
Vrijdag   10u00 tot 15u00 : (zonder afspraak)
10u00 tot 17u30: graag na telefonisch afspraak
Zaterdag   09u00 tot 16u30 graag na telefonisch afspraak
 (andere dagen en uren mogelijk na telefonisch afspraak)
Contacteer ons!
03 252 54 8803 252 54 88

info@farahlove.be